TAXI APP BREDA

Het direct boeken van een taxi of een privéchauffeur in de regio Breda via een App. Het klinkt als iets wat al jaren mogelijk zou moeten zijn. Toch kan het nu nog niet. Wij brengen daar in het najaar van 2020 nog verandering in door het lanceren van de App “Private Drivers”.

Wat kan ik met deze App?

  • Binnen 30 seconde een taxi boeken
  • Boeken van luxe privévervoer
  • Voor expats: in contact staan met je eigen “personal assistant for your private life”

Hoe kunnen jullie ons met dit nieuwe avontuur helpen?

In de toekomst hopen wij ons bereik met de app uit te kunnen bereiden. De omliggende dorpen van Breda kunnen hierdoor worden voorzien van betaalbaar en comfortabel (taxi)vervoer.

Sign-up om op de hoogte te blijven

Feedback

Wij horen graag wat u van dit idee vind! Het is tenslotte om uw reisgemak te versimpelen. Heeft u suggesties voor de app contact ons dan via het onderstaande mailadres of stuur ons een appje! Bij voorbaat dank!

Taxi boeken regio Breda

Nooit meer hoeven bellen op drukke plekken of vanuit het kantoor. Simpel direct boeken of reserveren vanuit de App.

Private Driver

Zakelijk uw taxiritten boeken of zelfs een privéchauffeur voor de deur hebben staan? Druk dan op de “Private Driver” knop en boek een luxe sedan of luxe bus met chauffeur. Hier bieden we ook de mogelijkheid uw zakelijk vervoer voor evenementen (zoals bijvoorbeeld congressen) te boeken.

VIP! Van alle gemakken worden voorzien, de beste chuaffeurs, de meest luxe exclusieve auto’s en alle services daarom die u maar wenst.

Expat Services

We verzorgen het vervoer voor tal van bedrijven en hotels in de regio Breda. Hierdoor komen we veel in aanraking met buitenlandse zakenreizigers die West-Brabant bezoeken.  In de loop der jaren hebben we gemerkt dat we steeds meer zaken rondom het vervoer voor deze groep mensen gingen verzorgen. Hier zijn onze ‘expat services’ uit voort gekomen. De expat services worden aangeboden in de app. Met enkele drukken op de knoppen kom je bij de antwoorden op je vragen uit. Een faqsheet zorgt ervoor dat de meest voordehand liggende vragen direct beantwoord kunnen worden.